Vibe Camp

June 17, 2011

Sveiki viberiai ir viberės,

per paskutinį vibemeet’ą buvo iškelta ilgo vibe meeto gamtoje įdėja, kuri jums patiko, tad šiaip taip bandėme tai organizuoti, ir kol kas rezultatai tokie:

  1. Data – Joninių savaitgalis (2011- -06 – 24 – 2011 – 06 27)(taip taip, joninės ar rasos, planai, etc.)
  2. Vieta – Poilsiavietė “Karklotis”, Paluknio urėdija, Trakų rajonas. Atstumas nuo Vilniaus centro – 40 km į Druskininkų pusę.(tikslesnį žemėlapį padarysiu ir papostinsiu pirmadienį, jei viskas tvarkoje)
  3. Bendrais bruožais paruošta programa, taisyklės ir rekomenduojamų pasiimti dalykų sarašas, jas papostinsiu rytoj-poryt į Vibelog’ą
  4. Trys žmonės sutiko būti regioniniais campo koordinatoriais, kurie apsiimtų ekipažų, veiklos koordinavimu, tačiau būtų šaunu, jei tokie žmonės atsirastų ir iš Kauno, Klaipėdos, Šiaulių bei kitų didesnių miestų, kuriuose yra Vibe.lt bendruomenės narių.

Dalykai, kurių norėčiau paprašyti:

  1. Dar kartą nueikite į klausimyną,  http://apklausa.lt/f/vibe-camp-klausimynas-5eqyx9m.fullpage , ir atsakykite į klausimus.
  2. Visi, kurie yra tikri kad atvyks, patvirtinkite tai e-mailu į demonologas@gmail.com
  3. Šeštadienį vakare/sekmadienį peržiūrėkite taisykles ir programą, ir radę netikslumų, ar jums netinkančių punktų, komentaruose čia arba man į skype/email praneškite apie tai, galėsime padiskutuoti.

Kol kas tiek, per artimiausias dvi tris paras bus daugiau.

Daemonsas

Žymės: , , ,

1 Komentaras apie “Vibe Camp”

  1. Bailys Anonimas Rašo:

    Tai kur žadėti atnaujinimai ir info?

Komentuoti